Overdracht van kennis en ervaring

Arrangementen

MuZIEum wandeling

Een interessante combinatie van een donkerbeleving en een stadswandeling. In het MuZIEum leidt de gids u, in het donker, rond in het dagelijks leven van iemand die blind is. Bij de stadswandeling leidt de gids u, in het licht van de oudste stad van Nederland, door de eeuwen heen en u bezoekt enkele historische panden.

Voor boekingen ga naar www.MuZIEum.nl

Wandeling ‘In en rond de Bastei’

Deze wandeling start of eindigt in De Bastei, centrum voor natuur en cultuurhistorie. Onze gids leidt u rond door de gangen van de zestiende-eeuwse Statemakerstoren die in De Bastei is opgenomen. Ook gaan we het centrum van Nijmegen in en bezoeken enkele historische panden. Tijdens deze wandeling lopen we door de geschiedenis van onze mooie oudste stad van Nederland.
In verband met de corona maatregelen kunnen wij niet met een groep door museum De Bastei wandelen. Wel is het mogelijk om zelfstandig een wandeling door het musueum te maken en aansluitend de wandeling voort te zetten onder leiding van een van onze gidsen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Tel. 024-3603635 op woensdag en zondagmiddag tussen 13.30 en 16.30 uur. Een mailtje sturen naar: info@gildenijmegen.nl kan ook.

Voor informatie en boekingen ga naar: https://www.debastei.nl/Webdesign door F-Graphics