Overdracht van kennis en ervaring

Arrangementen

MuZIEum wandeling

Een interessante combinatie van een donkerbeleving en een stadswandeling. In het MuZIEum leidt de gids u, in het donker, rond in het dagelijks leven van iemand die blind is. Bij de stadswandeling leidt de gids u, in het licht van de oudste stad van Nederland, door de eeuwen heen en u bezoekt enkele historische panden.

Voor boekingen ga naar www.MuZIEum.nl

Wandeling ‘In en rond de Bastei’

Deze wandeling start of eindigt in De Bastei, centrum voor natuur en cultuurhistorie. Onze gids leidt u rond door de gangen van de zestiende-eeuwse Statemakerstoren die in De Bastei is opgenomen. Ook gaan we het centrum van Nijmegen in en bezoeken enkele historische panden. Tijdens deze wandeling lopen we door de geschiedenis van onze mooie oudste stad van Nederland.

Voor informatie en boekingen ga naar: https://www.debastei.nl/

De Zonnetrein

De Zonnetrein is een schoon, stil maar vooral laagdrempelig vervoermiddel. Met zijn 24 zitplaatsen brengt de Zonnetrein u naar de mooiste plekjes in Nijmegen en omgeving.
Onze gids wijst u tijdens de rit op de historische bezienswaardigheden en vertelt u de geschiedenis en achtergronden. Ook bezoekt u enkele historische panden. Door de dynamische vorm van de Zonnetrein hebben alle inzittenden een ruim zicht op alles waar u aan voorbij komt.

Voor informatie en boekingen ga naar: https://zonnetrein-nijmegen.nl/Webdesign door F-Graphics