Fietstochten

Nijmegen heeft een prachtige en zeer afwisselende omgeving. Onze Gildegidsen hebben ruim 35 verschillende fietstochten samengesteld o.a. door: de Ooijpolder, via Groesbeek naar Kranenburg, langs de Hatertse vennen, maar ook in de Betuwe en het land van Maas en Waal of Langs de Mookerheide naar Mook en Plasmolen.


Tijdens het fietsen kunt U genieten van onze prachtige omgeving en kennismaken met de overige deelnemers. Zorg voor een goede fiets + lunchpakket.

DATUM:
Elke donderdag, start om 10.00 uur voor de ingang van Museum Het Valkhof. (Tijdens de maanden november t/m maart is de start om 11.00 uur) In verband met de corona maatregelen is het aantal deelnemers per tocht beperkt. Daarom vragen wij u zich vooraf aan te melden via: c.theloosen@gildenijmegen.nl
Deelname kost 1 euro p.p.

OVERIG:

Op verzoek kunnen wij voor groepen ook op andere tijdstippen fietstochten organiseren.

Kosten Euro 4,- pp met een minimum van 10 personen.

Voor nadere informatie neem contact op met onze helpdesk op woensdag- en zondagmiddag tussen 14.00 – 16.00 uur. Tel. 024-3603635.
Tijdens de openingstijden van de helpdesk kunt u ons ook bezoeken in het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis: Mariënburg 26 in Nijmegen

U kunt ook een mailtje sturen naar info@gildenijmegen.nlWebdesign door F-Graphics